Elis farmor på besökSå där brukar våra mornar starta ( först blöjbyte ). Elis får ligga och jollra på en filt på golvet, vilket han är ganska nöjd med sådär på morgonen. Tur för mig/oss för då hinns frukost och viktigast av allt KAFFET med. Underbart beroende det där med kaffe, det är ju ett beroende man får ha. Inget man borde sluta med, bara hålla i schack. Haha det låter inget vidare det där. Men jag saknar snus, fast vill verkligen inte börja om, så kaffet får stå för det suget också. Annat var det under graviditeten då endast 3 koppar / dag rekommenderades. På andra bilden morgonmyser Elis med sin Farmor.

Jag och Elis träffade Kristina och hennes dotter Stella som är 1 månad äldre än Elis idag. Jätte kul att  träffa dom igen. Det blev en prommenad, en fika på Station och en sväng på stan. Mysigt. Blir lätt stressigt att fika med Elis nuförtiden, det känns att han vill att mer ska hända. Han vill hit och dit.

Och sista bilderna är på Emils ( Elis pappas ) fina öring han fick i Lögdeälven idag. Elis verkade tycka att det var ett spännade möte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0