TisdagIdag har vi mest ätit känns det som. Näe, vi gick en lite prom till Ica och Elis hann få gunga lite igen. Min lilla tomte :)

Hittade denna film på en annan blogg och håller med den bloggaren. Djur kann visst känna kärlek eller bry sig om någon iaf.   Hund och Hundmamma

Babysim!

Idag har vi babysimmat Elis, jag och hans mormor. Det övades att hålla andan när man häller vatten över huvudet, att ligga på rygg, att snurra runt och att man bara kommer frammåt i vattnet när man faktiskt rör sig. Egentligen kan man kanske öva sånt själv men det är bra att få lite pepp att komma iväg till badhuset och inspiration till hur man kan bada med en bebis!


Hurtigt värre

Jag och Elis gick hela vägen till Ica-Maxi och tillbaka idag, en eloge till oss! Tog ingen korg för jag skulle ju bara handla en boll. Haha, så slutar det aldrig! Inte för att jag handlade överdrivet mycket men lite ditt och datt. Det blev denna fina Hello-Kitty boll, den enda bollen dom hade kvar tydligen. Tur för mig eftersom jag bemödat mig att gå hela vägen dit just för en boll.Elis har börjat resa sig upp mot diverse föremål. Vi har börjat länsa områden som är under metern och innehåller icket ätvänliga saker. Känns som att man får ha ett vakande öga på honom hela tiden. Är läskigt att han kan äta vad som helst och inte har han världens bästa balans heller. Tycker så synd om honom när han ramlar och slår sig. Ajaj. Här står han gärna och river ner saker som jag lägger upp. Tror att det är någon form av lek vi har.


krattaDet är fint på hösten, oftast!
I bland blir jag sugen på att flytta till skogs.
Att få kratta löv och kvistar, göra en liten brasa.

SandlådehängIdag har vi provat lekparken en stund. Lite kul att gunga gunga tyckte Elis. Mest roligt var ändå att känna på allt, löven, sanden, pinnar. Om han hade fått bestämma själv skulle nog allt ha passat bra som käk.

RSS 2.0